-

godmorgon hehe, pappa väckte mej för typ en kvart annars hade jag nog kunnat sova hela natten;p nu blire snabbröj och pack och sen åka till mamma, borde nog äta nåt oxå har inte ätit sen typ 8... Bilder från klassresan kommer självklart! så fort emmsi har skickat dom till mej:)) hörs senare, puss:*

godnatt!

hemkommen från klassresan som blev awesome! dock blev det sömn i ca 10 min så nu säger jag godnatt o så hörs vi senare!;)

[weheartit]


YEAH!

usch de känns inte riktigt bra att det är söndag med tanke på att jag sovit typ inga timmar alls inatt, packat och fixat hela dan och precis vaknat upp från en underbar powernap för att orka med ännu en kväll på YEAH... bruket börjar spela kl 8, de får ni inte missa! sen vare nåt mer band vi skulle se typ 22-23. Imorn blire fett ovärd brännboll kl 10, haha undrar hur många som råkar försova sej?(Y) vid 12 går sedan bilarna mot sixtorp där kvällen, natten och morgonen spenderas! Såpabandy och nattipspromenad är än så länge planerat. Ganska najs att vi har med oss godis och grejer för ungefär 1000 spänn + en kock som ska laga massa god mat, så blir de när man har mycket pengar haha(Y) nu måste ja verkligen börja fixa mej! puss på er

tröttissöndag


sneak peak

sneak peak på min skolavslutningsklänning, den är så typisk skolavslutningsklänning en klänning kan vara. Om jag inte hittar några snygga träklackar tror jag den får matchas med dom här skorna!

YEAH!

godmorgon! sitter och lyssnar igenom några av dagens band och käkar coco pops, har haft fullt upp med att leka med david hela förmiddagen så sitter fortfarande i pyjamas hehe. Måste börja fixa mej typ nu för vid 2 kommer nea upp till stan och då blire först bloppis på gamla entertainment och sen lite senare YEAH! btw har jag inte haft någon mobil sen i onsdags och det har varit typ bästa dagarna i mitt liv, ingen får tag på mej, inga jobbiga sms, jag är fri! oj då nu ringer det, hörs sen pusss!

godmorgon!

för bra för att vara sant att de skulle bli strålande sol just de dagen vi ska på klassresa? nu är allt fixat iaf! godis, dricka och chips för typ 1000 spänn är inköpt hehe;) vaknade precis från en underbar powernap, borde byta om och fixa mej för ikväll är det ju YEAH! osten af mozarella kl 6, de missar ni väl inte? men första kommer bror och babyälsklingsdavid♥
och ja ska lägga upp bilder på skolavslutningsklänningen nån dag men har inte hunnit än. puss på er så hörs vi senare!

-

nu är betygen satta och skolavslutningsklänning inköpt! sjukt onöjd med betygen men skönt att det är över iaf, nu äre bara chill kvar:) skolavslutningsklänningen får ni en sneakpeak på sen, nu ska jag leta skor till den och sen dra till skolan o dansa zuuuumba!:)
om nån har ett par såna här som bara ligger hemma och samlar damm får du gära höra av dej!

shopnastygal.com

ett riktigt slavig gjort collage som egentligen förtjänade mkt mer, för jag tror att den shopnastygal.com kommer bli min nya favoritaffär! En del riiiiiiktigt najsiga kläde där, synd bara att jag inte hittade den för någa veckor sen så jag hade hunnit klicka hem den rosa klänningen till skolavslutningen....

iphone


inatt gick min mobil bara helt random sådär sönder(andra på en månad hehe...) så direkt efter skolan drog jag och pappse upp till telenor, en vit iphone 4 ramlar ner i min brevlåda inom 4 veckor och med oss hem fick vi även en wescdator+lurar! Efter telenor drog jag till kulturskolan där nea o lollos band hade konsert, asbra va dom! nu blire lasagne och sen en engelskagrej, det sista i högstadiet! BTW FICK JAG MVG PÅ MITT TAL SOM JAG HÖLL PÅ SVENSKAN!

nytt!

yes thats right, medans ni låg och sov fixade jag en helt ny design! dock förhoppningsvis bara tillfälligt men ändå ganska nöjd, gjorde den trots allt på en halv timma halv 2 på natten hehe;) va tycker ni om nya designen?

modekungligt

känner på mej att john blund kommer på besök alldeles för sent idag också men för tusan ja har ju ett helt sommarlov på mig att sova om några veckor? innan jag ägna resten av natten åt on tree hilll måste jag tipsa er om att modekungen har fått in massa snygga slitna jeansshorts!
en av mina absoluta drömväskor kom med på ett litet hörn också, även den från modekungen!

äntligen!

håller på med dom sista skoluppgifterna i grundskolan nånsin! fetnajs eller vad? kunde dock varit lite roligare saker, soprov imorn som jag inte har nån aning om vad det handlar om och så ska jag hålla tal till neas "bröllop" på svenskan, hehe yeees, det är lite kul iaf;) har fortfarande inte packat upp men det får vänta nu när jag äntligen är igång med skolgrejerna;) taggar bruket oxå de kommer ju till yeah på lördag:D

wanties



tränaaa

dagen var ganska chill, dock märks det inte alls att det är sista veckan med lektioner... sista timmen vare dans me gurra, massamassa jobbig styrka och sen house, feeetisch kul! men as jobbigt hehe fett seg o ska jag snart dra till sveaskolan och träna, full rulle som vanligt! puss på er så hörs vi senare:)

wiee

den här lilla goodiebagen från pirates of the carribean premiären stod och väntade på mej när jag kom hem från skolan idag, innehöll bl.a 4 O.P.I nagellack, en underbar body butter från body shop och några små flaskor med hårgrejer:D fick coca-cola glasögon med "ränder" på oxå, fuck att jag glömt bort vad de heter? fett fula iaf kan inte fatta att vi alla gick runt med såna för några år sen....;P tack bror iaf för the goodiebag! nu: packa upp eller måla naglarna haha...

träklack

De här får gärna pryda mina fötter på skolavslutningen i combo med någon lagom gullig blommig klänning och stora lockar i håret. Om ni vet någon sådär lagom gullig klänning får ni gärna höra av er! Dessa skönheter blir dina för 699:- och finns på scorett.

fridaynight out

jag,nea,ludde,emma
ah hon är ju inte generös med att lägga ut bilder på fb den där nea... tror nog det var för att hon blev så avundsjuk på alla bilder jag tog med hennes kamer så hon ville inte lägga upp dom, eller så var det för at jag inte riktigt kollade vart jag fotadeutan bara tog lite randompics ibland... men hon blev nog avundsjuk hehe. Oooopsie nu va klockan helt plötsligt kvart i 1 o ja ska till skolan imorn, e jättepigg oxå kanske skulle passa på att plugga lite?

-

Nu taggar vi sista veckan med lektioner, ganska underbart eller hur?! Sen får tiden gärna stå stilla för jag gissar att de sista "SUPERLATIVE WEEKS" komme bli asumaaa! Måste bara hitta skolavslutningsklänning och en balpartner, sen kan jag andas ut och leva livet! Det är ju YEAH nästa helg oxå, för er som inte bor i örebro eller som e lite efterblivna är det en "festival" i stadsparken dit det kommer massa bra band och artister hoppas jag! Vi har ju sån tur att nea är själv hemma lör-sön och på måndagmorgonen har vi typ en fet sovmorgon och sen drar vi på klassresa så vi kan va ute o röja söndagnatten oxå! nu ska jag ta en macka och sen fixa lite och gå i säng tidigt, har blivit alldeles för lite sömn den här helgen hehe;)

http://open.spotify.com/track/6fq4QyaUskNqES6lJqgYjW

Jag tycker riktigt synd om er som missat filmen burlesque! Jag började kolla på den med baktanken att försöka teckna christina aguilera, men jag fastnade direkt så nåt tecknade blev det inte hehe... Är klar med bilduppsatsen nu iaf! har ingen kamera i närheten right now, men ni kankse får se imorn när ja kommer till pappsen! nu måste ja städa efter flera dagar av pysslande till uppsatsen;p puss på er så hörs vi senare!

söndag

gav mig själv utegångsförbud idag, meningen var att det skulle bli engelska o soplugg o skrivande av bilduppsats och tal. Men självklart kunde jag inte hålla mig inne när det är sol ute, de blir plugg ikväll ist... nu ska ja käka! micron piper för fullt haha så puss på er!

va hände med jordens undergång?

ojojoj vilka två bloggfria fullspäckade dagar! båda dagarna har ja tänkt typ att ja skiter i o plugga o städa nu för ja kommer ändå hem tidigt för ja e så fucking trött... men icke sa nicke! dagarna har bestått av att kolla på fotbollscup, träffa massamassa folk, "sovit" hos nea, bio idag me henne o hennes kusse jocke o kväll/nattchill på en parkbänk på stan asnajsss:D har ja glömt nåt viktigt nu? massa grejer typ men de kan ju ha varit så att vi träffa några schyssta random guys igår natt som ledde till Michael Jackson – The Way You Make Me Feel sjungande på bussen hehe, asgrym va han iaf! kanske skulle slänga upp film på de nån dag?... nu ska ja skriva tal till neas bröllop(HAHAHA) och göra en bilduppsats, bilder fr¨n dagarna kommer nån dag, puss på er!

ni har väl inte missat filmen i inlägget under?

skrev ett inlägg förut men de kom tydligen aldrig upp?:O ajja entres show var awsomeee iaf! nu ligger ja o kollar på one tree hill o ska supersnart sova, imorn får vi finbesök på spanskan i form av regis o bruno från brasilien(?haha vare verkligen de?) måste bestämma kläder tills imorn oxå shieeeet nu vart de bråttom hehe, puss på er o godnatt!:*

oh shiet ja smälter som isglass en varm sommardag

tack älskade underbara becka som förgyllde mitt liv genom att skicka den här filmen!

nattinatti♥

påmmin mej om att jag aldrig mer ska ha glas på golvet, har råkat sparka omkull minst 3 fulla vattenglas ikväll-.- nu blire lite one tree hill/sova o sen sova på riktigt för imorn har ja ju nationella matte 8.15 o då måste man ju va tipp topp;D annars vet jag inte riktigt vad som händer imorn, eller jo förresten! antingen har ja dans(zumba hehehe) me konståkningen eller så drar typ ja nea o emma på entres(en dansskola i stan) vårshow! dock kostar de typ 150 spänn vilket känns lite ovärt.....;P ajja får se hure blir,, puss o godnatt!

ni har väl inte missat?...

ja såg den för första gången idag faktiskt hehe....;)

-

dåligt med update men igår umgicks jag med syster och var på ledarutbildning o idag har jag gjort bilduppsats ändå sen jag kom hem... hehe;) nu kollas one tree hill o äts tårta:D asjaaajs! inte lika najs att jag har mattenationella 8.15 imorn men de får väl gå... nu ska ja återgå till tårtan hehe;) puss

dagens

kofta-bikbok, linne-monki, shorts beyond retro, flätat skärp-h&m

måndag

tjoo! sitter o käkar mannagrynsgröt som ja gjort alldeles själv! duktig cheyyy, dock äre gröt i hela micron nu men försökte iaf hehe;) ska börja packa o städa snart o sen vid 6 dra på träning på sveaskolan:) hade en fett chillig dag idag om nån undrar, kom försent typ en kvart i morse till spanskan men eric saade va ju på nyhetsmorgon o de kan man ju inte missa?:D fick en ny danslärare igen oxå som va asskön fast fett jobbigt me massa styrka o kondition som vi sluppit typ hela våren;p ajja pussss på er!:*

Stockholmsshopping

förutom balklänningen köpte jag ett par levi's jenasshorts på beyond retro för 230 spänn, fett skönt att ja hitta dom för på urban outfitters fanns det bara L kvar.... ska dock sy in dom lite typ o kanske pimpa dom med lite nitar?:D
Och så köpte ja en tisha på weekday för 180:)

-

vet inte riktigt vad som hände men helt plötsligt hade de trillat in massvis med kommentarer? trevligt trevligt! De flesta gissade rätt men för er som inte fatta att låten var en ledtråd så va ja ute o övningskörde!:D Fett kul men ja har ju inte världens bästa tålamod hehe... men de ska nog gå bra till slut;) nu har ja lyssnat på veronica maggios nya album för mycke så nu säger spoify stopp:( fett trööök men ja får väl nöja mej me håkan hellström;)
några frågor som kom bland alla kommentarer i förra inlägget(brukar ju aldrig svara på frågor såhär o knappt svara på den andres blogg men ja kanske borde börja göra de? hehe)
Kollar du på VM-finalen?!
de e ju då VMfinal i hockey och sverige spelar mot finland om nån missat de, men nope jag kollar faktiskt inte men håller mej väl uppdaterad genom facebook o en skrikande pappa i rummet bredvid;)
Haft en bra helg?
den bääästa! inleddes me superkväll me gölliga tjejer o sen sthlmsresan igår!:D Har ni haft en bra helg?
Taggad för en ny vecka?:D
Åh har inte riktigt hunnit tänka så långt hehe men... faktiskt tyyyyp! allra sista slutspurten på grundskolan nu jue!:D
o så blire g-vik OCH bowling på tisdag, haha kul även fast ja varken gillar att bowla eller bada;p

gissa vad jag precis har gjort?


my promdress♥


bilderna gör den inte riktigt rättvisa för den e fett mycke finare♥ köpte den för 700:- på en liten, okänd, väl undangömd affär i sthlm. Alla pärlor är ditsydda för hand men funderar dock på att ta bort pärlgrejen som e längs kanten längst upp. Det är en applikation som e fastsydd bara så ja tror de e lätt att ta bort, va tycker ni? med eller utan?
UPDATE: Tydligen satt det en liten lapp i ryggen som jag hade missat hehe, på den stod de quiz och det märket hittar ni på http://www.quizclothing.co.uk/ , många riktigt fina klänningar faktiskt!

-

somnade 11 igår så ja missa vem som vann men kollar reprisen nueee,, haha försöker undvika fb o alla bloggar så länge men de e svårt... idag blire massa biologiplugg o lite annat plugg tror ja, o sen i eftermiddag när pappa kommer hem från stugan blire övningskööööörning:D måste plugga lite sånt också haha pappa går in som rollen som bilskollärare till 100%... aja puss ska fota grejerna ja köpte igår nuee:)

home not so sweet homeeee

ligger helt krashad i soffan efter en asnajsig dag i sthlm me bäsa nea! fick med mej några saker hem, bl.a EN BALKLÄNNING! o en påse från beyond retro, de trodde ni inte om mej va?;) vad det är i mina andra påsar får ni se bild på typ senare:) nu eurovisioooooon, nästa nummer saade, hejjaaaaa!
everybody who isn't swedes, vote vote vote for eric saade!♥♥♥

-

tjoooooooooo väldigt trvlig kväll blev de! höll dock på att bli stoppad av farbror blå för andra dan i rad hehe... nu ligger ja o lyssnar på Håkan Hellström – Way Out West 2010 o ska  hoppa in i dushen typ nuuuu o sen bums i säng för tåget går redan kl 9 mot huvudstaden! där blire förhoppningsvis massamassa shopping och kanske ett besök hos bror o daaaajvid:) pussss på er! får se om ja hinner blogga nåt mer innan vi åker men annars hörs vi imorn kväll/natt;)

fridaynight out!

nu drar jag ut me folk o imorn blire sthlm, vilken guldhelg det ser ut att bli! puss på ers å hörs vi ikväll:*


awww

ja dör va gullig!

fredag den 13!

öjöjöj har ju dansuppvisning så vi får hoppas att den inte failar eller nåt haha;) börjar kvart över 8 så måste dra snaart, först spanska o sen soprov kul att ja hunnit plugga oxå! dagens outfit är inte bestämd än så den kan ni inte få nån bild på men de kankse kommer senare!:) puss o ha en bra fredag den 13;)

tips!

om ni precis som jag har problem med att hitta bal, skolavslutningsklänningar eller vad som helst egentligen tycker jag verkligen ni ska leta på tradera, blocket och ebay! där finns det ofta helt oanvända nya assnygga klänningar, som e skitbilliga!(särskilt tradera!) det kan ju vara sånt som finns i butik eller på typ nelly nu som är slutsålt eller sånt som fanns för nåt år sen men fortfarande e sjukt snyggt! har hittat massa snygga klänningar(bl.a massaaa elise ryan!) men får se...;) dock måste ni tänka på att om ni köper från ebay så kan frakten kosta några hundringar men de kan de ju vara värt?!

-hej vill ni skänka pengar till operation vatten? nehe.....

(dagens mest använda replik haha) dagen har bestått av tiggande å stan till operation vatten, vi va ju ganska grymma o fick ihop 1300:-! sen drog ja nea lollo o adam till nea o satt ute i solen o chilla o snacka nåra timmar o nu sitter vi på neas rum o letar balklänning t mej haha. borde nog snart dra mej hemåt eftersom vi har soprov imorn o ja kan nadaaa....... ajja puss på er bloggar mer när ja kommer hem!

-

öjöjöj va lång tid de tog haha, men kusin viktor va här,, trevligt trevligt! nu ska ja fixa me bilder till min fotovägg o sen sova,, hehe fett trött efter träningen, sprang typ 4km i värmen o sen massa styrka o grejer.... höll oxå på att springa vilse i skogen typ 5 gånger hehe;p ajjjuuustee! de kanske blir en sthlmsresa till helgen me nea! antingen över dan bara eller kanske slagga nånstans o dra till stugan me bror dan efter o träffa pappi där:) de blir letande efter bal och skolavslutningsklänning, snart får ja paaanik på att ja inte hittar nån bra i stan, orkar nog inte beställa om den inte passar eller så.... ajja skriver mer senare! puss

-

precis hemkommen från träningen, feeeeettt jobbigt! nu:mat, brb!

-

tjooo! träningen va ganska chill, bara springa litelite o lite hopp o hjula o så fett skönt! nu sitter ja o rensar friendslistan på fb, snart nere på 400 o började på 516, ganska bra va? borde verkligen fortsätta me min chaneluppsats men fett jobbigt att behöva översätta från engelska hela tiden-.-  btw nu e ja nere på 346!!!!!!! gissar att de kommer regna in förfrågningar imorn, brukar ju vara så när man precis rensat... ajja nu ska ja sluta nörda o träna lite armar!;) puss
gullig bild från i fredags

sommar!

vilket undeeeerbart väder det har varit idag! vi får hoppas att de blir sommar på riktigt nu utan nån mer snö.... sitter hos pappa o äter macka, borde verkligenverkligen byta om o cykla till sveaskolan nu men orkar inte än, har ju varit i tid massa gånger nu, ibland måste man ju få va lite sen?;) dock va ja ju 20 min sen till skolan imorse men de ska vi inte prata om... *går in o kollar fråvaro på podb* wieeee ibland älskar ja min spanskalärare asså, kom minst 20 min försent utan böcker o han skriver bara upp 10?!? vilken ängel(A)(A)(A) ingen kvarsittning imorn dårå(hoppas ja veeeerkligen) o tur e de för ja o emmsi o mina päron ska på handledarutbildning!:D snart får ni se upp för mej ute på vägarna asså(Y) ajja nu måååste ja verklgien dra pusss på er

sunday

oj då bloggen blev helt bortglömd idag. Förutom att jag nyvaken drog ut mej i spåret 2.5 km så har jag hållit mig inne idag och fixat till bilduppsats o grejer o kollat på typ hela säsong 5 av oth(Y) imorgon blire full rulle som vanligt, skola till halv 3, förhoppningsvis hinna me en runda på stan o sen barmarksträning på sveaskolan. o sennnnnnn åka till mamma o packa för nu blire daddyweek! än så länge verkar de bli en awesome vecka, och om vi kanske hinner me en trip till huvudstaden blir den ännu bättre! puss på er o nattinatti

ska jag?...

1. Madrid 1699:- 2. Junkyard 999:-

-

kom strax innan 12 igår o då va ja så trött så ja knappt kunde hålla ögonen öppna hehe;) tacosen som vi gjorde blev awsomeeee, de blev även en longboardtur i mörkret fett najs, funderar på att köpa en egen, de blir nog de eller en systemkamera haha va tycker ni? tror dock att de e fett dåligt för konståkningen att åka longboard... skulle dragit på modevisning nu vid 3 men nea bailar som vanligt och så e ja fettsupertrött... tydligen blir de en tur till ikea me mammi ist...;p nu måste ja fixa mej puss!

dansa. dansa. dansa. dansa. dansa. dansa är kul men jag föredrar att SUPA

sitter hos nea o chillar galet. Nyss hemkomna från willys, tacos blire ikväll! fortfarande mätt efter pizzabuffen på pizzaplaneten men nu är de ju fredaaaagsmys;))
haha lyssnar på neas spotifylista därav rubriken, normal låtsmak den tjejen har?
De Vet Du ft. Robin Svensson – Dansa Är Kul (Men Jag Föredrar Å Supa) - Radio Edit
tog en asweet bild men de går typ inte o ladda upp me macboooken... eler ja fattar inte iaf hehe;p nu ropar nea för typ100000 gången så puss på er!

-

har suttit och läst bloggar alldeles för länge nu, ja som hade bestämt mej för att ja skulle gå o lägga mej superduperjättetidigt så ja skulle somna nån gång... aja spelar väl inte jättestor roll aschill dag imorn iaf,
spanska-so(prov?!?!?!?! fuck att ja vart sjuk)-dans äta pizza me bästa dansklassen o bästa lärarn!(typ 3 immar hehe)-svenska o sen heelg, får se om ja pallar hitta på nåt sen eller om ja e helt död då...;p nu ska ja iaf sova! puss:*

in the basement

va hemma från skolan idag oxå hehe,, men drog ända på ledarutbildningen där supersöta jasmine kara föreläste!
kan ärligt säga att jag aldrig hört talas om henne förut men hon var verkligen jättegullig och var riktigt duktig trots att hon sa flera gånger att hon var jättenervös och så;) alla fick varsitt ex av hennes första bok oxå! ja dök in i den direkt när jag kom hem och fastnade direkt, den handlar om hennes liv och hennes väldigt svåra tonårsår och hur hon gjorde för att komma dit hon är idag. Den heter Hälsa henne att hon ska dö o jag tror verkligen att den är läsvärd!
hehe supergullig ja e nästan utan smink...-.- sprang förbi h&m innan föreläsningen o köpte mascara oxå, väldigt välbehövligt har inte haft någon egen sen ja råka glömma min necessär i oset på påsklovet;P
fick boken signerad oxå ni kan ju försöka se vad de står hehehehe
Jasmine Kara – Ain't No More Room
Jasmine Kara – Try My Love Again
Jasmine Kara –In The Basement - Part 1
hennes egna favoritlåt var in the basement, inte riktigt min musiksmak men helt okej ändå:)

Graduation dresses

1.Elise Ryan 449:- 2.Awear 499:- 3.Jeane Blush 299:- 4.Jarlo 499:- 5.Elise Ryan 499:- 6.Club L 299:-
7.Traffic People 995:- 8.Paprika 299:- 9.Replay 1195:-

lalalala

tihiii kommer ni ihåg? bananer i pyjamas stojar och står på lallalalallalla;) har nationella matte imorn B1 och B2 hehe de va så jag kom o tänka på bananerna;) nu ska ja ta nåt o äta o sen försöka sova, får se om jag orkar gå till skolan imorn, måste iaf på ledarutbildning som vi har på kvällen, typ hon som varit med i körslaget från örebro skulle föreläsa om självförtroende? god natt!♥

gynningskånska

hmm... tydligen har örebroarna sveriges osexigaste dialekt? eftersom att jag själv bor här i gnällbältet tänker jag inte på det men jag förstår att folk tycker det låter feeettt fult.Jag tycker att hela sverige borde prata gynningskånska ist! finns det nåt underbarare?
hon pratar inte om så intressanta saker, men lyssna på dialekten, löööööve!♥

promdresses

1.Cutie 349:- 2.John Zack 379:- 3.Elise Ryan 449:- 4.Three little words 399:- 5.Cutie 399:- 6.Elise Ryan 449:-
7.Elise Ryan 449:- 8.V London 249:- 9.Elise Ryan 399:- 10.Elise Ryan 449:- 11.Bik Bok 399.- 12.Bik Bok 499:-
13.Rare Fashion 579:- 14.Sisters Point 379:-

12.13

hemma o sjukis idag... fett tröök så bloggen får underhålla mej! funderar på en ny design? ska iaf leta reda på massa klänningar, ett balcollage och ett skolavslutningscollage, awesome huh?:D måste även vända upp o ner på lägenheten i jakt på min kamera som är på vift... vi hrs senare! puss

-

får hets på mammas sega internet tog typ 2 timmar o ladda upp alla bilderna från dansuppvisningen-.- dagen har varit fett jobbig heheh jobbade på kanske 3 lektioner av 6 (Y) nu kollar jag cougar town och längtar till sommaren! fett värt att det snöade idag.... puss och godnatt på er!

dancing is like dreaming with your feet


bikbok summer collection


bitch

vill bara lägga mej ner och dö nu... har fått önskemål om att bitcha emot en annan blogg som påstar att vi "inte satsar lika hårt" som andra fördjupningen på skolan. men jag orkar inte nu, säger bara en sak, Jag lovar att när vi får chansen att satsa gör vi det! om någon tyckte att våran dansuppvisning sög så kan ja ju säga att vi fick veta i fredags att vi skulle ha dansuppvisning, vi gjorde klart många av danserna ifredags/idag och innan uppvisningen hade vi dansat i cirkus 3 timmar. hejdå nu ska ja sova
UPDATE: skriver inte såhär för att jag vill provocera, skulle kunnat skriva ett asfett provecerande inlägg bara för att få uppmärksamhet, men jag är inte sån, och att provecera är såååå 2009, för att få så mycket uppmärksamhet nu måste man vara så jääävla fett äckligt extrem(kissie halllå?) det tycker jag man ska tänka på innan man flashar halva tuttarna på sin blogg och leker att det är så man går klädd.

dansuppvisning

fyfan vad dåligt jag mår, så dåligt kan man bara då efter en lite småfailig sista dansuppvisning på engelbrektsskolan.
insåg även att jag har ett svårt val framför mej till hösten. Dansa är livet, dansa är det jag alltid gjort och alltid borde göra, det är då jag är som lyckligast, borde jag verkligen ge upp det nu?
bilder från 8:an och 7:an, jag i röd tröja typ i mitten på första bilden och nästan i mitten me typ vit sjal på andra bilden:)

-

seg dag, sprang 3 km förut ganska duktigt dan efter valborg vaaa? nu ska ja fixa min fotovägg seee ya later babes!:*

RSS 2.0