cupcakes!

Ingredienser:
12 cupcakes
3 ägg
2 ½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
100 g margarin
1 dl mjölk
3½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
skal och saft från en citron
Såhär gör du:
1 Sätt ugnen på 175 grader
2 Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt
3 Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten
4 Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten
5 Blanda i rivet skal och saft av citronen
6 Placera ut pappersformarna i en muffinsplåt och fyll formarna
7 Grädda mitt i ugnen i cirka 18 minuter, håll koll. Låt svalna
Till Cream cheese frosting behövs:
60 g mjukt margarin
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citronsaft
100 g philadelphiaost
några droppar valfri karamellfärg
något kul strössel till garnering
Gör såhär:
1 Rör margarin, florsocker, citronsafr och phiadelphiaost krämigt
2 Färga frostingen i valfri färg
3 Bred frostingen å cupcakesen och garnera med strössel
Vi hade ingen citron i alls hehe, och så gjorde vi dubbel sats till själva muffinsarna och enkel till frostingen och det räckte gott och väl! Dom här cupcakes ska lugnt göras om fler gånger, vi tänkte att man kanske kunde ha i lite vit choklad i frostingen också, wonderfuuuul!
Åh vad goda dom såg ut att vara :D
Ser gott ut, kanske att man borde testa :)